SmartPost pakiautomaat

Valides saatmisviisiks SmartPost pakiautomaadi, tuleb teha rippmenüüst valik omale sobivast pakiautomaadist, kuhu kaup kohale toimetatakse.

Peale kullerikorjet Paradiisi Mesilast, jõuavad pakid järgmisel päeval valitud sihtkohta.

SmartPosti saatekulu lisatakse arvele, mis tuleb tasuda koos tellitud kaubaga.

SmartPosti automaadiga saatmisel lisandub postikulu vastavalt allpool väljatoodud hinnakirjale:

Hind sisaldab 20% käibemaksu, kaupade pakendamist, pakendi materjale ja logistilisi kulusid.

Kui pakk on jõudnud pakiautomaati, saadetakse SMS numbrile, mille klient kaupa tellides sisestas. Seega, palun kontrollida, et meile antav telefoninumber oleks õige, et kaup ei satuks võõra inimese kätte, ega ootaks meile tagastamist.

Pakki hoitakse SmartPosti pakiautomaatides 7 päeva, alates paki sisestamisest. Kui pakki ei ole väljastatud 7 päeva jooksul, tagastatakse see Paradiisi Mesilasse. Tagastatud paki eest tuleb kliendil tasuda ka saatekulu.

SmartPost kuller

Valides saatmisviisiks SmartPost kulleri, palume kassas oma andmeid täites märkida võimalikult täpne kohaletoimetamise aadress ja lisada märkuste lahtrisse kulleri eelistatuim kohale jõudmise kellaaeg (ajavahemikus 9.00-17.00, 17.00-21.00 või igal ajal).

Juhul, kui soovite kauba kätte saada teisel aadressil, (nt. töökoht, tellite kauba teisele inimesele jne) siis palume vajutada linnuke „Saatmine teisele aadressile“ ja täita samuti lahtrid.

SmartPosti kulleriga saatmisel lisandub postikulu vastavalt allpool väljatoodud hinnakirjale:

Paki kättetoimetamise hommikul saadetakse kliendile üleandmise kood ja info paki saabumise kohta. Enne paki kohale toimetamist helistab kuller kliendile.

Kui esimesel korral ei õnnestu pakki kliendile üle anda, lepitakse kulleriga kokku muu aeg. Vajadusel on võimalus kliendil ilma lisatasuta suunata pakk edasi talle sobivasse pakiautomaati.

Omniva pakiautomaat

Valides saatmisviisiks Omniva pakiautomaadi, tuleb teha rippmenüüst valik omale sobivast pakiautomaadist, kuhu kaup kohale toimetatakse.

Peale kullerikorjet Paradiisi Mesilast, jõuavad pakid järgmisel päeval valitud sihtkohta.

Omniva saatekulu tasub klient pakiautomaadis pakki kätte saades.

Kliendile saadetakse pakiautomaadi kood numbrile, mille klient andmeid täites sisestas. Seega palume hoolikalt telefoninumber üle kontrollida!

Pakki hoitakse automaadis 7 päeva, alates paki sisestamisest. Enne hoiutähtaja lõppu saadetakse kliendile ka korduvteavitus. Kui pakile ei ole mindud järgi 7 päeva jooksul, tagastatakse pakk Paradiisi Mesilasse. Tagastatud paki saatekulu tuleb tasuda kliendil.

Omniva ELS kuller

Valides saatmisviisiks ELS kulleri, palume kassas oma andmeid täites märkida võimalikult täpne kohaletoimetamise aadress.

ELS kulleriga saates tasub klient saatekulu kohapeal otse kullerile.

Kuller helistab enne sihtkohta kohale jõudmist kliendile.

Kui esimesel korral ei õnnestu pakki kliendile üle anda, lepitakse kulleriga kokku muu aeg. Vajadusel on võimalus kliendil ilma lisatasuta suunata pakk edasi talle sobivasse pakiautomaati.

Postipunkt

Kui läheduses pakiautomaati ei ole ja oled väga liikuv inimene, et kulleri teenust kasutada ei saa, siis on kõige lihtsamaks saatmisviisiks postkontor.

Valides saatmisviisiks postkontori, palume märkida sobiv postkontor märkustesse.

Postipunkti tellides, tasub klient saatekulu pakile järele minnes koha peal.

Paki jõudmisel postkontorisse saadetakse kliendile vastav SMS. Palume kontrollida hoolikalt, et andmeid sisestades märgiksite õige telefoninumbri.

Pakile on võimalik järgi minna 15 päeva jooksul peale paki jõudmist postkontorisse.

Hoiutähtaja möödumisel tagastatakse pakk Paradiisi Mesilale. Saatekulu tagastatud paki eest tuleb tasuda kliendil.

Tulen ise järele

Kui soovite kaubale ise järgi tulla, palume märkustesse märkida järeletulemise kuupäev ja eeldatav kellaaeg.

Paradiis Mesila asukoht ja lahtioleku ajad:

Lokuta, Türi vald
72240 Järvamaa

Oleme avatud:
E-R 8.00-17.00
Muu aeg- kokkuleppeliselt